Hils på min nevø

Min nevø, Tim har iværksætterplaner og har lavet en hjemmeside, som skal bruges under opbygningsprocessen, og når hans virksomhed bliver en realitet. Til hjemmesiden er der knyttet en personlig blog, hvor Tim fortæller lidt om sig selv, sine interesser, ideer og mål.

Lige nu er det hele altså i opstartsfasen, og Tim og hans blog/hjemmeside har brug for besøg for at kunne ranke bedre på Google.

Både Tim og jeg bliver rigtig glade, hvis I giver ham en hjælpende hånd i form af et besøg på hans blog. Klik f.eks. ind og læs om hans kamp for at droppe vanen med at drikke sodavand.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Så nu har jeg gjort mit og øffet lidt rundt på din nevøs hjemmeside – uden dog at blive helt klar over, hvad det er, han vil, men det kommer jo nok 🙂

  PS: Jeg har desværre ingen anelse om, hvorfor du ikke kan kommentere hos mig. Jeg har – mig bekendt – ikke ændret noget, så det er bare mystisk og irriterende.

  1. Tak! Der kommer nok lidt mere klarhed over retningen efterhånden 🙂
   Jeg kan godt kommentere hos dig igen – jeg tror, at problemerne var på min banehalvdel- og de burde være løst nu 🙂

  2. Først og fremmest tak, Faster. Jeg er glad for dine råd og din hjælp ifm. dette indlæg vedr. min nye hjemmeside og blog. 🙂

   Til Fruen. Tak for besøget og feedback :). Jeg bruger det hele til at blive bedre og som en løbende læringsproces. Det hele er i opstartsfasen, og jeg bestræber mig på, at det hele skal give lidt mere mening efterhånden. Jeg lover, at den røde tråd nok skal blive mere synlig.

  1. Netop!
   Tak, Ellen! Ja, det er lidt sjovt med de navne, for det er ikke det eneste navnesammenfald mellem din og min familie – Tims far/min bror hedder nemlig John 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *