Dejligt, dejligt brev

Jeg har gået og været lidt halvsløj nogle dage. Hvem beklager man sig til i den situation? Sin søster selvfølgelig. Det gjorde jeg i hvert fald.

Den søster, jeg havde “hældt vand ud af ørerne” til, fortalte videre til vores anden søster, at jeg ikke var helt frisk.

Og hvad skete så?

Her til morgen kom posten med det skønneste brev. Alene synet af kuverten fik humøret en tand i vejret.

Indeni kuverten fandt jeg et virkelig flot kort med mit yndlingsdyr – elefanten – og en kærlig hilsen fra min søster  samt en pakke af mine yndlingsbolcher – Økologiske Rustne Klumper.

Hvor blev jeg bare glad!

Hvad i alverden skulle man gøre uden sine søstre?

Du vil måske også synes om

3 kommentarer

  1. Jeg håper (og tror) at du er klar over hvor heldig du er!
    Jeg har ønsket meg en søster i over 50 år, og nå er det selvfølgelig alt for sent. Men jeg har en flott datter som er verdens beste venninne, og det er i alle fall en lykke i livet :o)
    Nyt dagen videre.
    Klem fra Kari*

  2. Kari, jo du kan tro, at jeg godt ved, at jeg er heldig. Jeg har endda også to brødre. Jeg er selv den yngste i flokken – men jeg ønskede mig hele min barndom en lillebror. Det fik jeg aldrig – man kan ikke få alt her i livet 🙂 .

  3. Hvor er det skønt at læse om søskende, der også i voksenlivet har stor glæde og fornøjelse af hinanden! Det går mig meget glad, og jeg har de største forhåbninger til, at mine to døtre vil nyde hinandens selskab som voksne lige så meget, som de gør nu, hvor de er 2 og 5 år. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *