De gode år

Jeg har læst første bind af Cazalet-krøniken De gode år af Elizabeth Jane Howard.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Gads Forlag.

I bogen lærer vi de enkelte medlemmer af den britiske overklassefamilie Cazalet at kende. Familien samles for at tilbringe sommeren sammen i familiens sommerbolig Home Place i Sussex. De tre brødre kommer rejsende fra London med deres koner og børn. Deres ugifte søster er der allerede sammen med forældrene, som hun bor sammen med. Med til husstanden hører også en større stab af tjenestefolk.

Selv om familien Cazalet på mange måder lever på tilværelsens solside, har de også hver især deres sorger og bekymringer at slås med. Deres liv er ikke helt så sorgløst, som det kunne se ud til på overfladen.

Jeg har en svaghed for slægtsromaner, så det var med høje forventninger, jeg kastede mig over De gode år. Bogen levede i højeste grad op til mine forventninger. Elizabeth Jane Howard formår at skildre hver enkelt af bogens mange karakterer, så man ser dem for sig og synes, at man kender og forstår dem. Man ser omgivelserne for sig og kan næsten mærke både det varme solskin og rosernes duft i haven ved Home Place. Jeg glæder mig rigtig meget til at få det næste bind af Cazalet-krøniken i hænderne.

Læs mere om De gode år på Gads Forlags hjemmeside.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *