Anmeldelse af 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost

Louise Bruun og Jerk W. Langer har skrevet 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost, som jeg netop har haft fornøjelsen af at læse og blive inspireret af.

I bogen fortæller forfatterne, der er henholdsvis ernæringsterapeut og læge om, hvad inflammation gør ved kroppen, og hvordan man kan bekæmpe den skadelige inflammation ved hjælp af justeringer af kost og livsstil.

Bogen viser vejen til bl.a. et bedre immunforsvar, stabilt blodsukker, færre smerter, bedre søvn og mere energi.

Hvis man – som jeg – har allergi og eksem – eller andre inflammatoriske sygdomme, lover bogens forfattere, at man ved at følge anvisningerne i bogen kan se frem til en bedring af disse tilstande samt en række andre helbredsgevinster.

Bogen indeholder desuden opskrifter til alle dagens måltider gennem de 21 dage, og jeg må nok sige, at maden ser virkelig skøn og indbydende ud på billederne. Det går som en rød tråd igennem bogen, at man kan spise rigtig lækker mad hver dag, mens man forbedrer sin sundhed.

Personligt har jeg ikke mulighed for slavisk at følge kostplanen i bogen, fordi jeg er allergisk overfor ret mange ting, men der er alligevel en stribe opskrifter, som jeg helt bestemt skal afprøve.

Jeg er overbevist om, at bogen vil kunne inspirere rigtig mange til en sundere livsstil.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *