Få styr på dit stofskifte

Der udkommer mange selvhjælpsbøger i disse år. Jeg har netop haft fornøjelsen at gennemlæse en af dem.

Få styr på dit stofskifte af Inger Mann Forbes og Else Marie Juhl Thomsen kommer grundigt rundt om de mange faktorer, der kan påvirke stofskiftet. De mange informationer i bogen sigter mod at gøre læseren i stand til at forstå sit stofskifte, finde årsagerne til eventuelle ubalancer og ikke mindst gøre et forsøg på at bringe stofskiftet tilbage i balance.

Lad det være sagt med det samme: Hvis man – som jeg – har en skjoldbruskkirtel, der slet ikke fungerer længere, kan man ikke uden videre blive rask ved at følge anvisningerne i bogen, men man kan stadig have gavn af mange af de gode råd.

Bogen giver i otte trin inspiration og nyttig viden, der kan hjælpe den enkelte stofskiftesyge videre i retning af større velbefindende, mere energi og i bedste fald et stofskifte i balance.

Udover gode kostråd og forslag til gavnlige kosttilskud indeholder bogen også forslag til motion, søvnvaner, ændring af tankemønstre, håndtering af stress og meget andet.

Bogen vil kunne være et rigtig godt værktøj for de mange, der kæmper for at få en god og velfungerende hverdag på trods af  kronisk sygdom.

Jeg forestiller mig ikke, at alle stofskiftesyge kan bruge alt, hvad der står i bogen, men jeg er ret sikker på, at alle vil  kunne finde noget, de vil finde brugbart og nyttigt i lige præcis deres situation.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *