Status efter et par ugers brug af Bioderma Atoderm Intensive

Nu har jeg brugt Bioderma Atoderm Intensive creme i godt og vel to uger, og det er på tide at gøre status over testens resultater.

Status er, at mit eksem på kroppen er reduceret en hel del. Flere steder er det faktisk helt væk. Det betyder, at mit forbrug af stærk hormoncreme til behandling af eksemet også er reduceret. Det er virkelig godt.

Mit eksem er værst i ansigtet og på halsen,  og der har cremen ikke gjort den store forskel – endnu. Jeg er fortsat optimistisk, for når huden er så medtaget af eksem, som min ansigtshud er, tager det selvfølgelig tid at ændre situationen.

Når man har haft eksem så længe, som jeg har, er man godt klar over, at der ikke findes mirakelkure, og at intet kan kurere eksemet med et snuptag. Så jeg væbner mig med tålmodighed og håber, at cremen efterhånden vil bedre min huds tilstand – også i ansigtet.

Faktisk er jeg ikke helt glad for at bruge cremen i ansigtet. Jeg synes ikke, at den føles helt så behagelig i brug, som den creme, jeg plejer at bruge. Men jeg har tit svært ved at vænne mig til nye plejeprodukter, og da cremen har haft så god effekt på huden på kroppen, ville det være dumt ikke at fortsætte med den.

Så jeg fortsætter. Jeg er rigtig, rigtig glad for de resultater, jeg allerede har opnået og er spændt på, hvad cremen kan gøre for min hud på længere sigt.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Tænk at få så gode resultater.
    Jeg led meget af eksem som ung, og husker tydeligt, hvor svært det var at finde noget, der kunne lindre.
    Jeg håber, det også vil hjælpe i ansigtet.

  2. Jeg har prøvet den kortvarig til mine hænder, men alt, hvad der er fugtigt inklussive vand, brænder og svider.
    Derfor var jeg nødt til at droppe den igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *