Det værste og det bedste

Det værste, der skete i går, var, at vaskemaskinen nægtede at bestille noget. Den slog HFI-relæet, hver gang jeg prøvede at få den til at arbejde.

Er der noget, der kan få mig helt op i det røde felt, så er det, når vaskemaskinen ikke virker. Jeg går helt i panik.

Derfor er det bedste, der indtil videre er sket i dag, at jeg er blevet lovet, at der kommer en tekniker og kigger på vaskemaskinen senere på dagen.

Det kan nok lige være, at den besked løftede mit humør ganske betragteligt!

6 tanker om “Det værste og det bedste

    1. Nonna : Tak! Hvis ikke hjemmets “robotter” virker, er der ikke meget ved at ha’ dem :-). Jeg er glad for, at hjælpen er nær!

  1. Åh nej, er din vaskemaskine nu også blevet u-samarbejdsvillig! Det ligner efterhånden en virus. Jeg håber, teknikeren kommer snart og bare skal skifte en enkelt lille dims for at gøre bæstet vaskeklar igen 🙂

    1. Fruen : Tak! Jeg håber også det bedste! Maskinen er ikke så forfærdelig gammel, så jeg regner da i hvert fald med, at den “overlever”.

  2. Det var dejligt, at der kommer en tekniker allerede i dag! Her til morgen var vi ude for ikke at have varme – men i morgen skulle der komme en elektriker og se på det.

    1. Madame : Teknikeren har lige ringet, han er på vej 🙂 Jeg håber, at elektrikeren også hurtigt får løst jeres problem, for det er da ikke spor sjovt at være uden varme i disse dage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *